Oletko rakentamassa tai remontoimassa ja tarvitset apua maalaustöihin? Palveluihimme kuuluvat myös omakoti- ja rivitalojen sekä mökkien huoltomaalaustyöt – niin sisällä kuin ulkonakin. 

Voimme tehdä maalaustyöt pohjatöistä ja maalien hankkimisesta aina nurkkien viimeistelyyn asti avaimet käteen -palveluna.  Kokonaisuus voidaan jakaa myös pienempiin osiin tarpeen mukaan.  Palvelemme sekä taloyhtiö- että yksityisasiakkaita pääasiassa Oulun ja Syötteen alueella.

Sisämaalaukset & tapetoinnit

Palvelemme sisämaalauksissa remontti- ja uudiskohteissa. Palveluihimme kuuluu kaikki seinien, kattojen ja lattioiden maalaustyöt sekä tasoitetyöt ja tapetoinnit. 

Sisätilojen pienet ja suuret maalaus- ja tapetointityöt sujuvat ammattilaisiltame tehokkaasti ja onnistuneesti alusta loppuun. 

Ulkomaalaukset

Kaipaako talosi, autotallisi, mökkisi tai taloyhtiösi ulkomaalausta? Toteutamme rakennusten ulkomaalauksia kesäkauden aikana toukuusta syyskuuhun. Valitessasi meidät kumppaniksi :

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun kiinteistösi on maalauksen tarpeessa, ota yhteyttä meihin. Kokeneet ammattilaisemme toteuttavat laadukkaat ulko- ja sisämaalaukset tehokkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Teemme työt sovitussa aikataulussa asiakkaan toiveet huomioiden. 

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous!