Onko kotisi kylpyhuone tai sauna remontin tarpeessa? Näyttävätkö pinnat kuluneilta?

Meidän kanssa saat toteutettua  niin pienet kuin suuretkin märkätilojen uudistukset luotettavasti ja asiantuntevasti.

Sauna- ja kylpyhuoneremontit

Riippuen käytetyista rakennemenetelmistä on kylpyhuoneen laskennallinen käyttöikä noin 15-25 vuotta. Käyttöiän tullessa täyteen, on kylpyhuoneen remontoiminen lähes pakollista vaanivien kosteusongemien välttämiseksi. Tämän johdosta sauna- ja kylpyhuoneremontin kaikissa vaiheissa tarvitaan kokemusta ja tietoa. Huolella tehty remontti saa lopputuloksen kestämään kymmeniä vuosia. Kylpyhuone ja sauna tekevät myös ison osan asumisviihtyvyyteen, ja viihtyvyyden lisääminen onkin usein remontin lähtökohtainen idea.

Huolelliset purku- ja pohjatyöt ovat olennainen osa ammattimaisesti toteutettua remonttia. Rakennetutkimukset, kuten kosteusmittaukset ja asbestikartoitus varmistavat sauna- ja kylpyhuoneremontin onnistuneen lopputuloksen. Rakenteet ovat remontin jälkeen kunnossa ja nykyvaatimusten mukaisia. Varmistamme myös, että märkätilan sähköturvallisuus ja vesieritys täyttävät nykyvaatimukset.

Kylpyhuoneen kunto on myyntihetkellä usein asunnon arvoa eniten laskeva tai nostava tekijä, tästä syystä kylpyhuoneosaston uusiminen on monesti myös sijoituksellisessa mielessä järkevää.

Jätä yhteydenottopyyntö, lupaamme reagoida yhden arkipäivän kuluessa. Pyytäessäsi meidät arviokäynnille, et sitoudu vielä mihinkään ja käynti on sinulle täysin maksuton. Arviokäynnillä kartoitamme asiakkaan tarpeet, toiveet ja kohteessa tehtävät toimenpiteet.  

Kiinnostuitko?

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.