Norremon Oy on korjausrakentamiseen ja remontointiin erikoistunut yritys. Meiltä onnistuvat kaikki kodin remontit eteisestä saunaan. Teemme huoneisto-,  sauna- ja kylpyhuone-,  sekä keittiöremontteja Oulussa ja lähikunnissa. Meillä on myös tukikohta Syötteellä, jossa teemme mökkiremontteja sekä erilaisia kiinteistöhuollon palveluja. 

Ota yhteyttä ja pyydä remonttitarjous!

Huoneistoremontit

Jos olet hankkinut uuden asunnon tai haluat uusia nykyisen asuntosi, remontoimme sen mieleiseksesi tekemällä huoneistoremontin tarvittavilta osin. Teemme myös sijoitusasuntoihin remontteja. 

Pyrimme tekemään remontin asumiselle ja normaalille arjelle mahdollisimman vähän häiriötä aiheuttaen. Nykyaikainen kalustomme tuottaa kohtalaisen vähän pölyä  ja alipaineistamme tilat, jotta kohteessa voidaan  mahdollisuuksien mukaan myös asua remontin aikana .

Kauttamme saat huoneistoremontit laadukkaasti, läpinäkyvällä hinnalla ja aikataulussa pysyen.

Keittiöremontit

Toteutamme keittiöremonttisi sujuvasti ja huolella, oli tarpeesi keittiön kaapistojen ovien vaihto tai kokonaan uuden keittiön rakentaminen. Palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti alun suunnitteluvaiheesta aina viimeiseen silaukseen saakka. 

Tarkan suunnittelun, mittauksen ja hyvän ammattitaidon ansiosta me pysymme aikataulussa ja budjetissa. Remontin valmistuttua siistimme keittiön ja tarkastamme työn jäljen yhdessä kanssasi. Toimitamme selvityksen tekemistämme töistä kotitalousvähennystä varten. 

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun kotisi tai vapaa-ajan asuntosi on remontin tarpeessa, ota yhteyttä ja kutsu meidät täysin maksuttomalle kartoituskäynnille. Se ei sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin. 

Jos valitset meidät, lupaamme toteuttaa laadukkaan remontin kilpailukykyiseen hintaan, ja tarvittaessa saat avaimet käteen paketin yhden toimijan kanssa.